Vlonders in de achtertuin

De afgelopen jaren zijn vlonders steeds populairder geworden. Een vlonder is eigenlijk een hele simpele houten constructie, het is een buitenvloer die met behulp van balken direct contact met de ondergrond voorkomt. Vroeger waren vlonders, veelal in de vorm van een steiger, vooral te vinden langs de waterkant. Tegenwoordig is er een ware hype ontstaan rondom vlonders. Dit komt grotendeels door de decoratieve waarde ervan. Een mooie houten vlonder geeft namelijk een gevoel van luxe, rust en gezelligheid, en dat in eigen tuin! Een tuin met gecombineerde elementen van bestrating en een vlonder kan een dynamisch effect creëren. In combinatie met een mooie overkapping, tuinset of een jacuzzi komt een vlonder goed tot zijn recht.

Verschillende soorten vlonders

Vlonders zijn te verkrijgen in veel verschillende materialen. De meest aantrekkelijke optie voor velen zijn houten vlonderplanken, dit komt vooral door de uitstraling ervan. Toch zijn vlonders die gemaakt zijn van kunststof zijn makkelijker in onderhoud, de uitstraling ervan is vaak iets wat mensen tegenhoudt. Vlonders van kunststof geven niet hetzelfde gevoel. De beste keuze zijn vlonderplanken van composiet. Deze planken zijn gemaakt van hout en kunststof. Dit betekent dat de uitstraling ervan gelijk is aan dat van houten vlonders, maar het onderhoud ervan overeenkomt met dat van vlonders van kunststof. Composiet vlonderplanken zijn ook nog eens gemaakt van duurzame materialen. Zo draag je ook een beetje bij aan een beter milieu!

Vlonderplanken kopen

Als je zin hebt in een project voor de zomer kun je ervoor kiezen om de vlonder zelf in elkaar te monteren. Bij Henderson Living kun je een all-in composiet vlonderplanken pakket bestellen. Zo heb je meteen alles in huis, inclusief duidelijke instructies. Heb je twee linkerhanden en is dit dus helemaal niets voor jou? Maak je dan geen zorgen, er kan natuurlijk ook iemand bij je langskomen om dit voor je te doen! Zo kun jij nog lekker genieten van de zomer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *